Předkrmy 150g/osoba
Roláda z vepřového karé plněná švestkami (cca 80g)
Variace uzenin a sýrů s marinovanou grilovanou zeleninou
Plátky marinované červené řepy plněné ricottou, limetou a pepřem (cca 60g)
Saláty 150g/osoba
Variace sezóní zeleniny krájené stylem „julienne“ s citronovým dresinkem
Marinované kuličky mozzarelly s cherry rajčaty, bazalkou a česnekem (cca 50g)
Tzatziky
Hlavní chod 300g/osoba
Hovězí guláš s červenou cibulkou (80g)
Řecké biftečky s feta sýrem a paprikou (cca 100g)
Kuřecí a vepřové řízečky s citronem (cca 100g)
Marinovaný kuřecí steak se sýrovou omáčkou (cca 100g)
Přílohy
Pečivo
Řecký rýžový salát s červenou cibulí a koriandrem
Šťouchané brambory
Hranolky (kečup)
Čerstvá zelenina
Dezerty
Domáci koláč s náplní z vlašských ořechů
Jahodová panna cotta