C) Raut 600Kč/osoba

Předkrmy 150g/osoba

Roláda z vepřového karé plněná švestkami (cca 80g)

Variace uzenin a sýrů s marinovanou grilovanou zeleninou

Plátky marinované červené řepy plněné ricottou, limetou a pepřem (cca 60g)

 

Saláty 150g/osoba

Variace sezóní zeleniny krájené stylem „julienne“ s citronovým dresinkem

Marinované kuličky mozzarelly s cherry rajčaty, bazalkou a česnekem (cca 50g)

Tzatziky

 

Hlavní chod 300g/osoba

Hovězí guláš s červenou cibulkou (80g)

Řecké biftečky s feta sýrem a paprikou (cca 100g)

Kuřecí a vepřové řízečky s citronem (cca 100g)

Marinovaný kuřecí steak se sýrovou omáčkou (cca 100g)

 

Přílohy

Pečivo

Řecký rýžový salát s červenou cibulí a koriandrem

Šťouchané brambory

Hranolky (kečup)

Čerstvá zelenina

 

Dezerty

Domáci koláč s náplní z vlašských ořechů

Jahodová panna cotta