A) Raut 600Kč/osoba

Předkrmy

Namíchaný hovězí tatarák s kapary a cornichons okurkami podávaný s topinkami a česnekem

Ravioly z červené řepy s ricottou, limetou a růžovým pepřem podávané s toasty

 

Saláty

Těstovinový salát s balkánským sýrem, zeleninou, olivami a zálivkou ze sušených rajčat

Čerstvá zelenina s medovo-hořčičným dresinkem

Tradiční salát coleslaw

 

Teplý bufet

Dušená hovězí roštěná v kokosovém mléce a zázvoru s rýží basmati

Roláda z vykoštěných kuřátek se špenátovou nádivkou podávaná s bramborovým pyré

Pomalu pečený vepřový bůček marinovaný ve sladko-pálivé marinádě a dhál z červené čočky (indická receptura)

 

Dezerty

Panna-Cotta s vanilkou z Madagaskaru a malinovým coulis

Domácí pečená roláda s vanilkovo-banánovým krémem a mandlovou krustou