Předkrmy
Namíchaný hovězí tatarák s kapary a cornichons okurkami podávaný s topinkami a česnekem
Ravioly z červené řepy s ricottou, limetou a růžovým pepřem podávané s toasty
Saláty
Těstovinový salát s balkánským sýrem, zeleninou, olivami a zálivkou ze sušených rajčat
Čerstvá zelenina s medovo-hořčičným dresinkem
Tradiční salát coleslaw
Teplý bufet
Dušená hovězí roštěná v kokosovém mléce a zázvoru s rýží basmati
Roláda z vykoštěných kuřátek se špenátovou nádivkou podávaná s bramborovým pyré
Pomalu pečený vepřový bůček marinovaný ve sladko-pálivé marinádě a dhál z červené čočky (indická receptura)
Dezerty
Panna-Cotta s vanilkou z Madagaskaru a malinovým coulis
Domácí pečená roláda s vanilkovo-banánovým krémem a mandlovou krustou